HAKİMLİK VE KAYMAKAMLIK SINAVLARINA HAZIRLIKTA REHBERLİK DESTEK MODELİ
HAKİMLİK VE KAYMAKAMLIK SINAVLARINA HAZIRLIKTA REHBERLİK DESTEK MODELİ
YAKIN EĞİTİM'İN REHBERLİK MODELİNİ BU SAYFAMIZDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
1. ÜÇ HAFTADA BİR GERÇEKLEŞTİRİLEN KİTLESEL REHBERLİK OTURUMLARI
1.1 Yakin Eğitim'in rehberlik ve mentörlük sistemi uzmanlari tarafindan düzenli oturumlar gerçekleştirilir. Sistematik olarak Yakın Eğitim'in Hazırlık Modelinin üzerine gidilir, genel ortalamanın sık yaşadığı problem alanlarına odaklanılır.
1.2 Sınav deneyimini başarılı bir şekilde tamamlamış önceki dönem Yakın Eğitimliler sadece katılımcılarımıza özel kapalı yayın detaylı deneyim paylaşımı yapar, soruları cevaplandırırlar.
1.3 Yakın Eğitim'in Yazar ve Öğretim Kadrosu tarafından ders ders bilgi türlerine göre "nasıl çalışılmalı" oturumları düzenlenir...
2. BİREYSEL MENTÖRLÜK
2.1 Mobil Uygulama Kullanılmalıdır.
2.1.1 Bireysel çalışma aktivileri zaman bazlı ve alan bazlı olarak basit girdilerle işlenir. Zihinsel tekrarların takibi yapılır. Eğitim katılımcısına ve Yakın Eğitim'e raporlanabilir. Bireysel mentörlük desteği alabilmek için mobil uyguma kullanımı zorunludur.
2.2 Canlı - Video Dersler ve tüm offline unsurlara erişim durumları takip edilir.
2.2.1 Sistemdeki eğitim içeriklerine ulaşım bilgisi alınır. Eğitim içeriklerine sistematik erişim önemlidir.
2.3 Dönemsel Denemeler
2.3.1 Sınava 1 ay kala 3 deneme yapılır. Çift Dikiş eğitim devam ederken de toplam 4 deneme yapılır. İkinci, üçüncü ve dördüncü denemelerin performans parametreleri bireysel mentörlük sürecinin başlaması için önemlidir.